RSZO Rentex szakmai outsourcing

Irodatechnikai szolgáltatók szolgáltatója

Mi a Rentexnél 20 éves szakmai múlttal rendelkezünk az irodatechnikai nagykereskedelem terén, melyből közel 15 éven keresztül volt fő tevékenységi körünk a használt irodatechnikai eszköz nagykereskedelem. Ebből adódóan széles körű kapcsolatrendszerrel rendelkezünk belföldön és nemzetközi szinteken egyaránt.

Így adott volt a következő lépésünk, miszerint a hagyományos kereskedelem mellett nyitnunk kell egy új irányba. Ez pedig egyértelműen a szakmai logisztikai és kereskedelmi tapasztalatainkra épített  Raktározás - logisztika- és szervizszolgáltatás iránya.

Részleges, vagy akár teljes körű szolgáltatás:

Raktározás, készletkezelés (online elérhetőség biztosítása a partnereink számára a saját, de akár a mi készletünkre is)

- Új eszközök 

- Használt eszközök

Szakmai tapasztalataink alapján megbízhatóan, szakszerűen tudjuk kezelni a specifikusabb használt gépek tárolását, szállítását. 

Logisztika:

- Munkanapokon folyamatos árukiadás és fogadás, bejárás biztosítása mellett a partnereink munkatársainak helyszíni munkavégzés céljából.

- Fuvarszervezés:

  Akár közvetlen ki- és beszállítás a végfelhasználótól. 

Szervizszolgáltatás: - Tesztelés, minőségellenőrzés:

Vállaljuk a nálunk tárolt berendezések tesztelését, állapotfelmérését, a partnereink által meghatározott elvárási szinteknek megfelelően. A tesztelések eredményéről kimutatásokhoz, tesztriportokhoz hozzáférhetőséget biztosítunk. Igény esetén a partnereink számára kihelyezendő gépeinek válogatását, felkészítését is elvégezzük a megrendelő számára 100%-os végellenőrzési garanciával.

Kiszervezett szervizszolgáltatások:

Új eszközök esetében: beüzemelés, összeszerelés, installálás, akár közvetlen a végfelhasználói igények alapján, ügyfélspecifikusan.
- Használt irodatechnikai eszközök esetében: vevőspecifikus igények alapján összeszerelését, szolgáltatásra kihelyezésre való felkészítését.
- Esztétikai szempontok: Vállaljuk a berendezések esetén a szükséges esztétikai hibák javítását vagy cseréjét.
- Helyszíni munkavégzés biztosítása a partnereink munkatársainak számára: Munkaerő kapacitás problémák esetén támogatást nyújtunk partnereinknek szakmailag felkészült kollégákkal.