A környezet- és felhasználóbarát levegőfertőtlenítő

FRANCIA TERVEZÉS ÉS GYÁRTÁS

A 15 éves kutatás során kifejlesztett, szabadalmaztatott technológián alapuló légionizátoraink ózonmentesek és hatékonyak minden méretű szennyező részecskék ellen, beleértve a legveszélyesebbeket is.

A francia tervezésű és gyártású TEQOYA légtisztítók szűrő nélküliek, energiatakarékosak és csendesek.

A TEQOYA légtisztítók újrateremtik a negatív ionok termelésének feltételeit, amelyek a Föld legtisztább területein léteznek. Ezek a negatív ionok természetes tisztítószerként működnek, és a levegő tisztításával jótékony hatással vannak egészségünkre.

A TEQOYA légtisztítókat 2020 júliusában a Római Sapienza Egyetem Környezetbiológiai Tanszéke tesztelte a H1N1 víruson. Olvasson tovább, ha többet szeretne megtudni a légtisztítók hatékonyságáról a Covid-19 és az aeroszol alapú vírusátvitel ellen.


Nincs szűrő
Nincs hulladék


Teljesen hangtalan


Energiatakarékos
(1,5 W)


Ózonmentes


Karbantartásmentes


Helytakarékos

A TEQOYA légtisztítók akár 99%-ban is eltávolítják a részecskéket és a baktériumokat

*A vírusterhelés csökkentésének arányának vizsgálata, amelyet 2020 júliusában a Római Sapienza Egyetem Környezetbiológiai Tanszéke végzett a H1N1 víruson, az Emersum céggel együttműködve.


Vírusok/Baktériumok*


Szálló por


Pollen


Allergének


Spórák


Füst, szagok


Francia gyártmány


10 év garancia
(TEQOYA 200 és 450)


Ingyenes teszt


Bérletri konstrukció
elérhető

TEQOYA Nomad
Az Ön autójába

A TEQOYA Nomad autós légtisztító mindenhová elkíséri, és tiszta levegőt biztosít járművében. Szűrésmentes és környezetbarát. Hatékonyan küzd az utastérben található szennyező anyagok, baktériumok, vírusok, allergének, cigarettafüst és szagok ellen. Hordozható és diszkrét.

TEQOYA 200
Az Ön hálószobájába

A diszkrét és csendes TEQOYA 200 légtisztító ideális hálószobában vagy kisebb helyiségben való használatra. Hatékonyan küzd a beltéri levegőben lévő részecskék, allergének és baktériumok ellen. Könnyű és kompakt: akár magával is viheti, bárhova is megy.

TEQOYA 450
Az Ön nappalijába és irodájába

A TEQOYA 450 stílusos: bármilyen helyiségbe elhelyezhető, ahol élvezni szeretné a tiszta levegő előnyeit. Kialakításának köszönhetően lakótérbe és irodába egyaránt beilleszthető. Szűrők nélkül könnyen használható és nem igényel karbantartást.