A RentAir üzletághoz vezető első lépéseinket még 2019-ben a pandémia hívta életre. Azóta alaposan beleástuk magunkat a levegőtisztítás rejtelmeibe és rájöttünk, hogy bár a SARS-COV-2 vírus elleni védekezés volt az első motiváció, azonban számos más problémára nyújt megoldást a tiszta, kórokozóktól mentes levegő biztosítása. Ha csak Magyarországot vesszük figyelembe, közel 2,5 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, megkeserítve mindennapjaikat, valamint nagyságrendileg minden 10. ember a pollentől. Elmondhatjuk, hogy az allergia hazánkban népbetegséggé nőtte ki magát, azzal együtt, hogy ez a szám évről évre magasabb.

Gondolhatjuk, hogy a körülöttünk lévő tiszta és egészséges levegő mindannyiunk számára természetes, legalábbis ebben a tudatban éljük mindennapjainkat. De valóban kórokozóktól – legyen az pollen, vírusok, penész, vagy bármely levegőben szálló káros anyag - mentes a közvetlen környezetünkben a levegő?

Nem tudjuk, mert nem látjuk! Megfoghatatlan!

Érdekes szembesülni azzal, hogy milyen mennyiségben található – számunkra láthatatlan - szennyeződés életterünkben, melyek hatására kialakulhatnak, vagy erősödnek az asztmás, allergiás tünetek, vagy éppen megnő a tovább fertőzések száma vírusos, felső légúti betegségeknél.

Azonban a tiszta levegőnek nem csak a megelőzésben van nagy szerepe, de számos további jótékony hatással is bír. Mindannyian tapasztaltuk má, hogy mennyire csökken a koncentrációnk munka közben, ha „elhasználódik” a levegőnk. Mennyivel jobb lenne, ha nem utólag kéne a levegő újra frissé tételével foglalkoznunk, hanem folyamatosan friss levegő venne minket körül. Megnézve a nyugat-európai és amerikai tendenciát, ez a jövő és vannak országok, ahol már a jelen is.

Szerencsére ma már minden területen van megoldás a levegő tisztítására, legyen szó:

  • az autónkról
  • az otthonunkról
  • az irodánkról, munkahelyünkről
  • egy étteremről
  • egy edzőteremről
  • egy bank, vagy szolgáltató ügyfélteréről

A cél tehát egyértelmű: Tiszta levegőt szolgáltatni!

Olyan gyártókkal társultunk, akik a minőségi megoldások mellett a szakmai háttér biztosításában is mellettünk állnak a cél megvalósításában. A RentAir szolgáltatásoknál is nagy hangsúlyt helyezünk arra, hogy mind a hozzánk csatlakozó viszonteladók, mind pedig a szolgáltatást igénybe vevő lakossági, és vállalati felhasználók megtalálják azt a megoldást, amely számukra legoptimálisabb technológiai és gazdasági szempontból.