Irodatechnika

Folyamatosan vásároljuk vissza a Magyarországon, és a környező országokban működő partnereink már feleslegessé vált eszközeit. Ezeket az eszközöket külföldön, elsősorban az EU-n kívüli területeken értékesítjük tovább.

Legyen az közvetlen gyártó, gyártói képviselet, vagy akár csak kisebb szolgáltató cég, az érdekek közösek, hiszen ezek a gépek nem kerülnek belföldi értékesítésre. Ebben maximálisan figyelembe vesszük partnereink érdekeit és álláspontjait, aminek keretében kijelölhetik a továbbértékesítés területeit. Amennyiben szükséges, és nem továbbértékesíthető termékekről van szó, akkor azokat a megfelelő előírások alapján elektronikai hulladékként kezeljük és semmisítjük meg.

Az elmúlt évek során a használt irodatechnika forgalma arra korlátozódott, hogy a Nyugat-Európából beérkező import eszközöket a belföldi piacon értékesítették a különböző nagykereskedések a magyar szolgáltató cégek részére.

Mi a RentEXnél felismertük, hogy Magyarország és a környező országok felértékelődtek a használt irodatechnika piac szempontjából.
Azonban nem az eddig jellemző módon, az importból származó nyugat-európai gépek belföldi továbbértékesítése folytán, hanem az itt keletkező használt gépek felvásárlása és azok tovább értékesítése terén várható fellendülés.  

Jelenleg is napi szinten együttműködünk több gyártóval, kisebb és nagyobb irodatechnikai szolgáltatóval, mind értékesítés, mind pedig vásárlás területén.

Természetesen az importból érkező jó minőségű használt gépek értékesítése is fontos terület, de itt már nem feltétlenül csak a belföldi piacban gondolkodunk. Ezekben az esetekben nagyobb fókuszt helyezünk a Romániai értékesítésre az ARLERO SRL-en keresztül.

Célkitűzéseink közé tartozik, hogy a térségben egy, a nyugat-európai mintán működő, meghatározó szereplővé váljunk, mind felvásárlói, mind pedig értékesítői szempontból.